logo
Nákupný košík

Facebook Google plus Youtube
Hlavné menu
+
+
E-shop
+
+





Odporúčame
Fitness Authority Xtreme Napalm ...
Xtreme Napalm Pre-Contest je neuveriteľne účinný predtréningový stimulant, ...
Cena s DPH: 14,70 €

Kevin Levrone Anabolic Mass 7000g ...
Chceš byť veľký? Chceš byť silný?  Chceš byť Legendárny? - Levro ...
Cena s DPH: 55,85 €

Scitec Nutrition Amino 5600
!!! Ak nechceš prísť o svoje ťažko vybudované prírastky - odpoveď je Scitec ...
Cena s DPH: 32,90 €

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

 

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Predávajúci sa zaväzuje rešpektovať súkromie kupujúceho. Nato, aby predávajúci mohol ponúkať služby kupujúcemu, potrebuje predávajúci poznať niektoré osobné údaje kupujúceho. Predávajúci sa zaväzuje chrániť tieto údaje pred zneužitím. Ak je kupujúcim fyzická osoba (nepodnikateľ), je potrebné pre jeho identifikáciu, aby oznámil predávajúcemu svoje meno a priezvisko, adresu trvalého bydliska, adresu dodania (ak nie je totožná s adresou bydliska), telefónne číslo a mailovú adresu. Ak je kupujúcim právnická osoba, je potrebné pre jeho účtovnú identifikáciu, aby predávajúcemu oznámil svoje obchodné meno, sídlo, IČO, DIČ, IČ DPH (ak je platcom DPH), adresu dodania (ak nie je totožná s adresou sídla), telefónne číslo, mailovú adresu. Kupujúci vyhlasuje, že súhlasí v zmysle  zákona č. 122/2013 Zb. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, aby predávajúci spracoval a uschovával jeho uvedené osobné údaje. Predávajúci sa zaväzuje, že tieto údaje kupujúceho neposkytne tretej osobe, s výnimkou partnerov zabezpečujúcich platobný styk a prepravcu, ktorému sa poskytnú údaje potrebné k doručeniu tovaru kupujúcemu. Súhlas kupujúceho predávajúcemu na spracovanie osobných údajov je na dobu neurčitú a je platný už od potvrdenia objednávky. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže kupujúci odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 30 kalendárnych dní od doručenia odvolania súhlasu kupujúceho predávajúcemu. Náš internetový obchod si vyhradzuje právo ustúpiť od záruky bezpečnosti osobných údajov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom (hackerom). Iba v tomto prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s osobnými údajmi.


Všetky práva vyhradené - www.trainhard.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
SÚHLASÍM